Karadeniz rüzgarı esti! Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısı: Ula Tam Yol İleri

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin tekrar İstanbul adayı olarak açıkladığı mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısı kısa sürede gündem oldu. Karadeniz rüzgarı esen şarkının sözleri dikkat çekti.

Karadeniz rüzgarı esti! Ekrem İmamoğlu'nun yeni seçim şarkısı: Ula Tam Yol İleri

Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Yerel Seçimlerde CHP’nin İstanbul adayı. İstanbul’a tekrar aday olan İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısı da ilk kez duyuldu. Karadeniz ezgilerinin yer aldığı klibinde de görselde horon ve kemençenin başrolde olduğu yeni seçim şarkısı kısa sürede gündem oldu. İmamoğlu’nun ‘Ula Tam Yol İleri’ isimli seçim şarkısının sözleri de dikkat çekti.

İMAMOĞLU’NDAN KARADENİZ RÜZGARI ESEN SEÇİM ŞARKISI

Mevcut İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den tekrar İstanbul’a aday oldu. Kıran kırana geçecek olan bir yarışa doğru geri sayım devam ederken adayların seçim şarkıları ve seçim kampanyaları da yakından takip ediliyor. Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısı da ilk kez duyuldu. Karadeniz ezgilerinin ön planda olduğu yeni seçim şarkısı kısa sürede gündem oldu. İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısını İhsan Eş seslendirdi.

karadeniz-ruzgari-esti-ekrem-imamoglu-nun-yeni-secim-sarkisi-ula-tam-yol-ileri.jpg

karadeniz-ruzgari-esti-ekrem-imamoglu-nun-yeni-secim-sarkisi-ula-tam-yol-ileri-001.jpg

ŞARKI VE KLİP SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısının sözleri ve klibi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Karadeniz ezgilerinin ağırlıkta olduğu seçim şarkısının klibinde de horon ve kemençe de yer aldı. Trabzon doğumlu olan Ekrem İmamoğlu’nun yeni seçim şarkısında Karadeniz ezgilerine ağırlık vermesi çok konuşulurken İmamoğlu’nun gündem olan ‘Ula Tam Yol İleri’ isimli seçim şarkısı ve klibi İBB Haber Twitter hesabından paylaşıldı.