Erdal Beşikçioğlu Etimesgut seçim sonuçları

CHP’den Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun yarıştığı Etimesgut ilçesindeki son durum merak ediliyor. Beşikçioğlu’nun oy oranı ve Etimesgut’taki seçim sonuçları da araştırılıyor.

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut seçim sonuçları

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandık başına geçti ve oy verme işlemini tamamladı. Oy sayımı devam ederken gözler seçim sonuçlarında. Büyükşehirler kadar ilçe belediyelerindeki sonuçlar da merak ediliyor. Ankara’nın Etimesgut ilçesindeki seçim sonuçları ve adayların oy oranı da araştırılanlar arasında. Peki, Erdal Beşikçioğlu Etimesgut’ta kazandı mı? Erdal Beşikçioğlu Etimesgut oy oranı nasıl? İşte detaylar…

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NUN OY ORANI DİKKAT ÇEKTİ

Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Etimesgut ilçesi belediye başkan adayı olmuştu. Erdal Beşikçioğlu’nun oy oranı merak ediliyor. Ünlü ismin açılan oy pusulalarına göre aldığı oy oranı ve Etimesgut’taki son durum araştırılıyor. Erdal Beşikçioğlu’nun seçimi büyük bir farkla önde götürdüğü belirtiliyor.

ETİMESGUT’TA ERDAL BEŞİKÇİOĞLU SÜRPRİZİ

CHP’den aday olan Erdal Beşikçioğlu, Ankara’nın Etimesgut ilçesi için yarışıyor. Etimesgut Belediye Başkanlığı yarışında Beşikçioğlu’nun seçimi büyük bir farkla önde götürdüğü belirtiliyor. Beşikçioğlu’nun oy oranı saat 21.05 itibariyle yüzde 59,65 olarak açıklandı. Beşikçioğlu’nun en yakın rakibi Enver Demirel’in ise aynı saatlerde yüzde 35,4 oy oranında olduğu kaydedildi. Oy sayım işlemi devam ediyor.