Erdal Beşikçioğlu Etimesgut adaylığı sonrası ilk kez açıklama yaptı: Angaralıyız!

Yerel Seçim yarışı giderek kızışırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da açıklanmaya devam ediliyor. CHP’nin Ankara’nın Etimesgut ilçesinden göstereceği aday büyük ses getirmiş ve gündemin ilk sıralarına yerleşmişti.

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut adaylığı sonrası ilk kez açıklama yaptı: Angaralıyız!

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun CHP’den belediye başkan adayı olacağı haberleri hem siyaset hem de magazin manşetlerini salladı. CHP Etimesgut Belediye Başkanlığına adaylığı açıklanan ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi. Beşikçioğlu’nun adaylığının ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından sıcak karşılanmadığı ve CHP içinde sıkıntı çıktığı iddia edilmişti. Bu iddialara da yanıt veren Beşikçioğlu, ‘Mansur Başkanımla asla sıkıntım olmaz. İkimiz de Angaralıyız.’ dedi.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU’NDAN ADAYLIK SONRASI İLK AÇIKLAMA

CHP, 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru adaylarını açıklamaya devam ediyor. Anara’nın Etimesgut ilçesi için belediye başkan adayını açıklayan CHP, sürpriz bir ismi aday çıkardı. Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut adaylığı sonrası ilk açıklamasını yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinin adaylığını istemediğine dair iddialara da yanıt veren Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’la bir sıkıntıları olmadığını söyledi ve ‘Mansur Bey’le biz hep görüştük. Mansur Başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim.’ dedi.

erdal-besikcioglu-etimesgut-adayligi-sonrasi-ilk-kez-aciklama-yapti-angaraliyiz.jpeg

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU: SENARYOYU BİZ YAZACAĞIZ

31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olan Erdal Beşikçioğlu, adaylığı sonrası ilk kez konuştu. CHP Ankara İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan Beşikçioğlu, iddialı açıklamalarda bulundu. Siyasetten gelmediğini ancak kendisinin farklı disiplinlerde farklı hareketleri ve eylemleri bulunduğunu söyleyen Erdal Beşikçioğlu, ‘Etimesgut’ta müthiş rüzgar esecek. Senaryoyu biz yazacağız. Gelecekte seyrettiğimizde umarın büyük keyif alacağız. Benim amacım bu. Bu yolda beni yalnız bırakmayacaklarını umuyorum. Bu büyük bir takım işi. Yalnız hiçbir şey olmaz. Umarım başarıyı hep birlikte göğüsleriz. Umarım dünyanın en keyifli 5 yılını Etimesgut’ta geçiririz.’ dedi.

erdal-besikcioglu-etimesgut-adayligi-sonrasi-ilk-kez-aciklama-yapti-angaraliyiz.jpg

‘MANSUR BAŞKAN BENİM İÇİN BAMBAŞKA YERDE’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendisinin adaylığına sıcak bakmadığı iddialarının da sorulduğu Erdal Beşikçioğlu, Mansur Yavaş’a duyduğu sevgi ve saygıdan bahsetti ve şu ifadelere yer verdi;

‘Mansur Bey’le biz hep görüştük. Özellikle pandemide Mansur Başkan’ın Ankara’mız için yaptıkları asla unutulmaz. Elimizden geldiğince onun yanında güçlü görünmeye çalıştık. Mansur Başkan benim için çok bambaşka yerde. Çok değerli isim. Televizyonlarda izlediğim olayları ben yaşamadım. Vay be siyaset enteresanmış dedim. Mansur Başkanımla asla bir sıkıntım olamaz. İkimiz de Angaralıyız.’