Devlet Bahçeli açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile araları açık mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli son günlerde gündeme gelen “Erdoğan ile araları açık” iddialarına da yanıt verdi.

Devlet Bahçeli açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile araları açık mı?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de bir Kürt sorunu olmadığını belirten Devlet Bahçeli, İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Gazze ile ilgili verdiği röportajda değindi. Devlet Bahçeli'nin en çarpıcı açıklaması ise "Erdoğan ile arası açıldı" iddialarına yanıtı oldu.

MHP lideri Bahçeli partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Bahçeli Türkiye'nin kürt sorunu olmadığını vurgulayarak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ABD'li bir gazeteye verdiği röportajında Hamas'a terör örgütü demesine tepki gösterdi. Bahçeli "Erdoğan ile arası açıldı" iddialarına da yanıt verdi

EKREM İMAMOĞLU'NUN GAZZE RÖPORTAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün TBMM grup toplantısında yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Hamas’a terör örgütü demesinin Kabul edilir bir tarafa olmadığını belirten Devlet Bahçeli, yerini yurdunu savunan kişilere terörist demenin doğru olmadığını söyledi.

BAHÇELİ VE ERDOĞAN'IN ARASI AÇIK MI?

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında son günlerin önemli iddialarından biri olan Erdoğan ile aralarının açık olduğu iddialarına da yanıt verdi. Yürüyüş yaptığı videonun çarpıtıldığını belirten Devlet Bahçeli, bir şey ima etmek istese muhatabı ile doğrudan konuşacağını dile getirdi. Verilen mesajın Türkiye'nin ayağını kaydırmaya yeltenenlere yönelik olduğunu belirten Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la arasında sorun olduğu iddialarına ise sert tepki gösterdi.

Yerel halk polemikleri ile ilgili de konuşan Bahçeli, “Türkiye'de yerel halk yoktur. Türk milleti vardır. Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın da her zaman arkasındayız. Sömürge kuklaları ile görülecek işimiz vardır. Cumhur İttifakı'nın tasfiyesine umut bağlayanlar size kötü bir haberim var. Kütük kafalı iddia sahipleri baltayı taşa vurmuştur. Cumhur İttifakı sonuna kadar vardır, var olacaktır.” Dedi.