Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Arayacağım

Türkiye’nin ve siyaset gündeminin gündeminden düşmeyen 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi parti liderlerinin açıklamaları yakından takip ediliyor. CHP lideri Özgür Özel’den yeni bir açıklama geldi.

Özgür Özel’den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması: Arayacağım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamalar ve Yerel seçim yorumlarıyla siyaset gündeminin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. CHP’nin zaferle çıktığı Yerel Seçimlerin ardından çok sayıda açıklama yapan Özel, son olarak Sabah Gazetesine röportaj verdi. Özgür Özel’in açıklamalarındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan detayı dikkat çekti. Ezber bozan açıklamalarda bulunan Özel, ‘Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı’nı arayacağım’ dedi. İşte Özel’in açıklamalarından öne çıkan detaylar…

‘NEZAKETTEN VE SAYGIDAN ASLA TAVİZ VERMEYECEĞİZ’

CHP lideri Özgür Özel, Sabah Gazetesine verdiği röportajla gündemde. Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu isteyeceğini söyleyen Özel, bazı şeylerin değişeceğini ve eskisi gibi ‘ben senin yanına gelmem’ siyasetinden uzak duracaklarını ifade etti. Ezber bozan açıklamalarıyla kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşen CHP lideri, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayacağını ve bayramını tebrik edeceğini söyledi ve ‘Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı’nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim. Fakat, nezaketten ve saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz’ dedi.

cumhurbaskani-erdogan-aciklamasi-arayacagim.jpg

‘BU DOĞRU BİR ŞEY DEĞİL’

Yeni dönemde izleyeceği yoldan bahseden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak randevu isteyeceğini söyleyen Özel, ‘Nereye randevu isterse oraya gideceğim. Eskisi gibi ben senin yanına gelmem yok. Böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü’nde buluşalım. Çünkü orada da Sayın Erdoğan’ın çalışma odası var. Nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz. Zira ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam bu doğru bir şey değil. O zaman kendi belediye başkanlarımın da yok sayılmasını da göze alırım. Bu olmaz.’ dedi.