CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı için sürpriz isim! Maçoğlu’na zorlu rakip

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için geri sayım sürerken siyasi partilerin aday tanıtımları ve seçim hazırlıkları da hız kesmeden devam ediyor. Seçime az bir süre kalırken aday çıkan isimler de merakla takip ediliyor.

CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı için sürpriz isim! Maçoğlu’na zorlu rakip

Siyasi partilerin adayları açıklanmaya devam edilirken Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirler kadar ilçe belediye başkan adayları da vatandaşların merceği altında. İstanbul’da Kadıköy ilçesinin belediye başkan adayları da gündemdeki yerini koruyor. Bilindiği gibi Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kadıköy’den TKP’nin adayı olmuştu. Gözler CHP’ye çevrilirken CHP’nin Kadıköy’den Tülin Hadi’yi aday göstermeye yakın olduğu iddia ediliyor.

MAÇOĞLU’NUN ADAYLIĞI SÜRPRİZ OLMUŞTU

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandığa gidiyor. Nefeslerin tutulduğu seçim öncesinde belediye başkan adaylarının isimleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesinde Maçoğlu sürprizi yaşanmıştı. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy’den TKP’nin belediye başkan adayı olmuştu. Maçoğlu’nun adaylığı sonrasında gözler CHP’nin adayına çevrildi.

chp-kadikoy-belediye-baskan-adayi-icin-surpriz-isim-macoglu-na-zorlu-rakip.jpg

TÜLİN HADİ’NİN İSMİ GÜNDEMDE

CHP’nin oy çoğunluğu bulunan Kadıköy’de Maçoğlu’nun adaylığı ile birlikte bu seçim oyların bölünebileceği yorumları yapılıyor. Bu sebeple de CHP’nin Kadıköy adayı merak ediliyor. Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kadıköy’de Mimar Tülin Hadi’yi aday göstereceğini belirtti. Tülin Hadi’nin Kadıköy’den CHP’nin belediye başkan adayı olacağı iddiaları kulislerde geniş yer bulurken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

chp-kadikoy-belediye-baskan-adayi-icin-surpriz-isim-macoglu-na-zorlu-rakip-001.jpg