Bilge Yılmaz Meral Akşener’i istifaya davet etti

İYİ Parti’deki görevinden istifa eden Bilge Yılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i istifaya davet etti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündem olan Yılmaz, ‘İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i istifaya davet ediyorum.’ dedi.

Bilge Yılmaz Meral Akşener’i istifaya davet etti

Yerel Seçimlerin ardından oy sayım işlemi sürerken İYİ Parti’den bir istifa geldi. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilge Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de istifa çağrısı yaptı. Açıklamasıyla siyaset gündeminin ilk sıralarına yerleşen Yılmaz, önümüzdeki genel seçimlere dikkat çekti ve ‘Yapacak çok işimiz var. Kaybedecek vaktimiz yok’ dedi.

MERAL AKŞENER'E İSTİFA ÇAĞRISI

İYİ Parti'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gündemin Yerel Seçim olduğu 31 Mart Pazar gününde oy sayım işlemi devam ederken İYİ Partili isimden dikkat çeken bir açıklama geldi. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı olan Bilge Yılmaz, görevinden istifasını duyurduğu açıklamasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de istifaya davet etti.

'BUGÜNDEN ÇALIŞMAYA BAŞLAMALIYIZ'

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla siyaset gündemine yerleşen Bilge Yılmaz, İYİ Parti lideri Akşener'i istifaya davet etti ve 'İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok' notunu ekledi.

bilge-yilmaz-meral-aksener-i-istifaya-davet-etti.jpg

İSTİFASINI DUYURDU

Açıklamasında istifasını da duyuran Bilge Yılmaz, 'Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.' dedi.