AK Parti MYK toplantısından değişim mesajı çıktı

AK Parti’de dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında MYK toplantısı gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantıda değişim mesajı çıktı.

AK Parti MYK toplantısından değişim mesajı çıktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısı gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Dün gerçekleştirilen toplantının detayları araştırılırken AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı 3 saat sürdü. AK Parti’nin MYK toplantısında olağan kongre için çalışmaların başlatılması mesajı çıktı.

AK PARTİ’DE MYK TOPLANTISI

AK Parti dün, genel merkezde MYK toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 31 Mart Yerel Seçim sonuçları ve atılacak adımlar masadaydı. 3 saat süren toplantıda açılış konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuşmada partide değişim yapılacağı yönünde mesaj verdiği ve özeleştiriye ihtiyaç olduğunu söylediği belirtiliyor.

ak-parti-myk-toplantisindan-degisim-mesaji-cikti.jpg

KONGRE İÇİN HAZIRLIK TALİMATI

NTV’nin aktardığı bilgilere göre, dünkü AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan olağan kongre için hazırlıkların başlatılması talimatı geldi. Bu kapsamda belde, ilçe ve il kongrelerinin tamamlanmasının ardından Eylül ve Ekim ayı gibi büyük kongreye gidilmesi hedefleniyor. Ayrıca parti yönetiminde değişimin de kongre öncesinde planlanmadığı aktarılanlar arasında. Buna göre kongrelerde seçimde başarısız olan il yönetimlerinin değişmesi, kongrede de partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinde değişim olması gündemde.