Ümit Özlale Sözcü TV’nin spikeriyle evleniyor işte nikah tarihleri

Son yerel seçimlerde İyi Parti'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve daha sonra İyi Parti'den istifasını veren İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile evlenme kararı aldı.

Ümit Özlale Sözcü TV’nin spikeriyle evleniyor işte nikah tarihleri

Nikah tarihi de netlik kazandı... İYİ Parti'den istifa eden ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV spikeri Serap Belovacıklı ile nikah masasına oturacak.

umit-ozlale-sozcu-tvnin-spikeriyle-evleniyor-iste-nikah-tarihleri-001.jpg

TEMMUZ AYINDA EVLENİYORLAR

İstanbul'dan taşınmak için hazırlık yapan Ümit Özlale, spiker Belovacıklı ile Temmuz ayında dünyaevine girecek. Ünlü spiker ve ünlü siyasetçinin evlilik haberini Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan vermiş oldu. Pehlivan şu ifadeleri kullandı: “Prof. Özlale’yi tam da İstanbul’da yeni bir eve taşınma telaşındayken aradım. Zira, İYİ Parti’nin kurmaylarından olmasının yanı sıra hayatında önemli bir değişikliğe de gidiyor; evleniyor. Özlale, Sözcü TV’nin ekran yüzlerinden olan meslektaşımız Serap Belovacıklı ile hayatını birleştiriyor. Öğrendim ki ağırlıklı olarak İstanbul’da yaşayacak çiftin nikâhı temmuz ayında kıyılacak” şeklinde konuştu.

umit-ozlale-sozcu-tvnin-spikeriyle-evleniyor-iste-nikah-tarihleri.jpg

SERAP BELOVACIKLI KİMDİR?
17 Temmuz 1984 tarihinde Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Serap Belovacıklı, baba tarafından aslen Sinoplu olan bir sunucudur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuş olan ünlü isim, okul bittikten sonra Diksiyon ve Habercilik konusunda eğitimler aldı. Medya sektöründe yer almaya 2007 tarihinde Olay Tv ile birlikte başlamış olan ünlü spiker, sonrasında meslek yaşamını Habertürk televizyonunda devam ettirmiştir. Burada 2 sene boyunca çalışmış akabinde ise Akşam ve Posta gazetelerinde editörlük görevini üstlenmiştir.