Merve Boluğur bakın neye yatırım yapacak!

Uzun süredir ekranlardan uzak olmayı tercih eden oyuncu Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız notunu yazmıştı.

Merve Boluğur bakın neye yatırım yapacak!

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Merve Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündemde yerini aldı. Merve Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu duyurdu. 2006 - 2007 yılları arasında yayınlanan 'Acemi Cadı' dizisinde hayat verdiği 'Ayşegül' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Murat Dalkılıç ile olan evliliğini bitirdiğinden beri ekranlardan uzak bir yaşam sürdürmeye devam ediyor.

merve-bolugur-bakin-neye-yatirim-yapacak.jpg

İSTANBUL’DA ARSA ARAYIŞIM DEVAM EDİYOR”

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü isim son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız ifadelerini kullanmıştı. Merve Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündemde yerini aldı. Merve Boluğur, yakın dostu iş insanı Medet Anlı ile bir araya geldi. Meve Boluğur, "Yazın hem tatil yapacağım hem de arsa arayışım var. Medet inanılmaz bir beyin. Ondan fikir alıyorum. Kendisinin Bodrum ve Antalya'da inşaatları var. İstanbul'da da arayışım devam ediyor. Deneyimlerinden faydalanacağım" dedi. Ünlü isim, "Bodrum'u istiyorum. Yurt dışı olarak saymakla bitmeyecek yerler var. Bu yaz herhalde Bodrum'dayım" ifadelerini kullandı.

merve-bolugur-bakin-neye-yatirim-yapacak-001.jpg

MERVE BOLUĞUR HAKKINDA
Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile ün kazanmıştır, Merve Boluğur 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 – 2007 yılları arasında oynadığı Acem Cadı dizisinde ün kazanmıştır.