Hülya Avşar’dan Kadir Ezildi’ye özel hayat sorusu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adından sık sık söz ettiren ve Türkiye'yi duyurmayı başaran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olarak katıldı.

Hülya Avşar’dan Kadir Ezildi’ye özel hayat sorusu

Hülya Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Temizlik tutkusu ile geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran fenomen sunucu Kadir Ezildi şimdi de Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olarak katıldı. Programda hayatında biri olduğunu dile getiren Kadir Ezildi'den samimi itiraflar gecikmedi.

hulya-avsardan-kadir-ezildiye-ozel-hayat-sorusu.jpeg

“AĞZININ İÇİNE GİRİP TEMİZLİK Mİ YAPACAKSIN?”

Hülya Avşar Kadir Ezildi'nin özel hayatına dair açık açık sorular yönlendirdi. Hülya Avşar “Bir gün bir sevgilin olsa nasıl öpüşeceksin? Ten tene değiyor. Ter tere değiyor. İlk beraberliğinizde nasıl öpüşeceksin ne yapacaksın? Ağzının içine girip temizlik mi yapacaksın?” sorusunu sordu. Kadir Ezildi'den aşk itirafı geldi ve ünlü isim “Şu an bir kız arkadaşım var. Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey” ifadelerini kullandı. Kadir Ezildi sözlerine şu şekilde devam etti: “Ben hep anneme bunu soruyordum mesela evlisiniz sabah kalkıyorsunuz kocanıza dönüyorsunuz yani ne bileyim soğursun.

hulya-avsardan-kadir-ezildiye-ozel-hayat-sorusu-001.jpeg

Ben mesela hemen kalkarım duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım parfümümü sıkarım yatağa geri girerim' dedi ardından ise sözlerini 'diye düşünüyorum” şeklinde yanıt verdi.