Hasan Can Kaya’dan üzen haber!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan hayranlarını korkutan bir haber geldi.

Hasan Can Kaya’dan üzen haber!

Omzunda kırık olduğu öğrenilen Hasan Can Kaya'nın acil olarak ameliyata alındığı bilgisi edinildi. YouTube'da yayın hayatına başlayan "Konuşanlar" programı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlamasının sonrasında Exxen dijital platformunda yoluna devam etme kararı aldı.

hasan-can-kayadan-uzen-haber.jpeg

ACİL AMELİYATA ALINDI
Konuşanlar programının her bölümüyle sosyal medyada gündem olmayı başaran ünlü komedyenden korkutan bir haber geldi. Hasan Can Kaya, geçtiğimiz sabah evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Artan ağrılarının ardından hastaneye giden ünlü komedyenin omzunda kırıklar olduğu tespit edilmiş oldu. Bunun ardından Hasan Can Kaya beş saat süren acil bir ameliyata alınarak hayranlarını korkuttu. Komedyenin ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi. Birkaç gün hastanede tedavi altında olacak olan ünlü komedyenin 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı, biletleri haftalar öncesinden tükenen ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği bilgisi edinildi.

hasan-can-kayadan-uzen-haber-001.jpeg

HASAN CAN KAYA HAKKINDA
16 Aralık 1989 yılında dünyaya gelen Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de hayata gözlerini açmıştır. Aslen Malatayalı olan Hasan Can Kaya, uzun seneler komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergileme fırsatı yakalamıştır. Geçtiğimiz dönemlerde BKM’de de işler yapan Kaya, formatı kendisine ait olan Konuşanlar programı ile Youtube’da kısa sürede ün kazanmayı başarmıştır. Dönem dönem ünlü isimleri de programında konuk eden Hasan Can Kaya, programını 1 Ocak 2021 itibariyle Exxen platformuna taşımıştır.