Dilan Polat’ın kendine zarar verdiği iddialarına Kayınvalidesi yanıt verdi! Haberler doğru

Cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın psikolojik olarak kötü olduğuna dair birçok iddia ile karşılaşmaya devam ederken bu defa da ünlü fenomenin arkadaşı Dilan Polat'ın kendisine zarar verdiğini ileri sürmüştü.

Dilan Polat’ın kendine zarar verdiği iddialarına Kayınvalidesi yanıt verdi! Haberler doğru

Polat hakkında ilk açıklama ise kayınvalide Şükran Polat'tan gelmiş oldu. Lüks ve şatafatlı hayatlarıyla öne çıkmayı başaran çift, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından Kasım ayının ilk günlerinde önce gözaltına alınmış sonrasında da tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

dilan-polatin-kendine-zarar-verdigi-iddialarina-kayivalidesi-yanit-verdi-haberler-dogru.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI
Yaklaşık altı aydır cezaevinde bulunan ünlü fenomen Dilan Polat'ın psikolojik olarak kötü bir durumda olduğu ifade ediliyordu. Hatta ünlü fenomen avukatı aracılığıyla ve gönderdiği mektuplarla kötü bir durumda olduğunu, sürekli ağladığını ve çocuklarını çok özlediğini anlatıyordu. Son olarak ise Dilan Polat'ın arkadaşı Candan Toprak, yaptığı bir paylaşım ile Dilan Polat'ın kendisine zarar verdiğini ve vücudunda morluklar ile kesikler olduğunu ileri sürmüştü. Dilan Polat'ın kendine zarar verip vermediği merak konusu olurken ünlü fenomen hakkında ilk açıklama Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat'tan gelmiş oldu. Şükran Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile haberlerin doğru olduğunu ve Dilan Polat'ın mahkeme sonrasında kendine zarar verdiğini duyurdu.

dilan-polatin-kendine-zarar-verdigi-iddialarina-kayivalidesi-yanit-verdi-haberler-dogru-001.jpg

Şükran Polat; “Evet maalesef doğru haberler. Gelinin artık yapılanları, iftiraları kaldıramıyor. Biz zaten her görüşe gittiğimizde de söylüyordu artık dayanamıyorum diye. Mahkeme sonrası kendine zarar verdi. Çünkü biliyor ki suçu yok. Biz sizlere yansıtmadık. Nilda da annesini öyle görünce kötü oldu. İçimiz acıya acıya sessiz kaldık mahvolduk burada. Psikolojisi hiç iyi değil gün geçtikçe gözümüzün önünde bitiyor korkuyoruz artık. Kim verecek bunun hesabını bilmiyorum ona bir şey olursa. Ama Allah çok büyük… adalet gerçekten tecelli ettiğinde vicdanınızla baş başa kalacaksınız” ifadelerini kullandı.