Yargı yeni bölüm neden yok? Yargı 31 Mart Pazar günü var mı, yok mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı’nın yeni bölümü araştırılıyor. Her Pazar ekrana damgasını vuran sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümü de heyecanla bekleniyordu. Yargı izleyicisi yeni bölüm tanıtımını göremeyince araştırmalara başladı.

Yargı yeni bölüm neden yok? Yargı 31 Mart Pazar günü var mı, yok mu?

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisinin yeni bölümü merakla araştırılıyor. Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin bu haftaki yeni bölümü de merak ediliyor. Heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyi ekran başına toplayan sevilen dizinin bu haftaki yeni bölüm tanıtımı ekrana gelmemişti. Yeni bölüm tanıtımını göremeyen izleyici meraklandı. Peki, Yargı yeni bölüm yok mu? Yargı bu hafta yok mu? Yargı 31 Mart Pazar günü var mı, yok mu? Yargı bu akşam var mı, yok mu? Yargı bu hafta yayınlanacak mı? Yargı yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

YARGI YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Sevilen dizi Yargı’nın 31 Mart 2024 Pazar günkü bölümü araştırılıyor. Her Pazar yepyeni bölümleriyle izleyicinin karşısına geçen Yargı dizisi bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. 31 Mart 2024 Pazar (bugün) yapılan Yerel Seçimler sebebiyle dizinin yeni bölümü ekrana gelmeyecek. Kanal D ekranlarında saat 20.00’de Seçim Özel Ortak Yayını yer alacak. Yargı’nın yeni bölümünün 7 Nisan 2024 Pazar akşamı ekrana gelmesi bekleniyor.

yargi-yeni-bolum-neden-yok-31-mart-pazar-gunu-yargi-var-mi-yok-mu.jpg

31 MART PAZAR KANAL D YAYIN AKIŞI

- 16.00: Seçim Özel

- 02.00: Arka Sokaklar (Tekrar)

- 03.15: M. Fatih Çıtlak ile Sahur Vakti

- 05.30: 5N1K