Ümit Özdağ’dan Fatih Portakal’a; Adres verin size gözlük ve kulaklık yollarım

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında CHP'nin yapacağı öğretmen ve emekli mitingleri hatırlatmasını yaparak diğer muhalefet partilerine eleştiride bulundu.

Ümit Özdağ’dan Fatih Portakal’a; Adres verin size gözlük ve kulaklık yollarım

Portakal'ın "Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin. Diğer muhalefet partileri nerede?" ifadelerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medyadan cevap verdi. Özdağ "Adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım" dedi. Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV'deki ana haber bülteninde CHP'nin yapacağı mitinglere dikkat çekmeyi ihmal etmedi.

umit-ozdagdan-fatih-portakala-adres-verin-size-gozluk-ve-kulaklik-yollarim.jpg

HERŞEYİ CHP’NİN ÜSTÜNE YÜKLEMEYİN
Diğer muhafelet partilerine eleştiride bulunan Portakal, "18 Mayıs'ta Saraçhane'de CHP'nin öğretmenlerle ilgili bir mitingi var, 26 Mayıs'ta da Ankara'da yine CHP'nin bu sefer emeklilerle ilgili büyük mitingi var. Bu durumda diyorum ki, 'İyi ki ana muhalefette CHP var'. Diğerleri nerede? Zafer Partisi, İyi Parti, Memleket Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti neredesiniz arkadaş siz? Seçimden seçime ortaya çıkıyorsunuz. Ülkenin çok sorunu var. Her şeyi CHP'nin üstüne yüklemeyin” ifadelerini kullandı.

umit-ozdagdan-fatih-portakala-adres-verin-size-gozluk-ve-kulaklik-yollarim-001.jpg

DAVET EDİN ANLATAYIM
Fatih Portakal'ın sözleri sosyal medyada gündem olmaya devam ederken, yanıt ise Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan gecikmedi. Portakal'ın videosunun olduğu bir gönderiyi yayınlayan Ümit Özdağ, "Fatih Portakal bey adresinizi verirseniz size gözlük ve kulaklık yollarım, belki görür ve duyarsınız nerede olduğumuzu ve neler yaptığımızı. Ancak yollayacağım gözlük ve kulaklığın vicdan olmadan çok işe yaramayacağını biliyorum. Vicdanlı bir basın mensubu olmak için sizin biraz çaba sarfetmeniz gerekiyor. X’den bile beni ve Zafer Partisi'ni takip etmeden böyle konuşmak çok kolay. Davet edin beni programınıza anlatayım" şeklinde konuştu.