Survivor All Star Damla Can atışı beceremeyince yapıma isyan etti

Survivor All Star son bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan kırmızı takım olurken Survivor yarışmacısı Damla Can, atışı beceremeyince yapılma isyan etti.

Survivor All Star Damla Can atışı beceremeyince yapıma isyan etti

Survivor All Star bu sezon oldukça olaylı bir şekilde devam ediyor. Kavgaların eksik olmadığı, peş peşe sakatlıkların yaşandığı yarışmada dün akşam yeni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu açık ara Farklı kırmızı takım kazandı. Survivor All Star yarışmacılarından Damla Can ise atışı yapamayınca yapımın koyduğu oyuna isyan etti.

KAYBETMEMİZİ İSTERSENİZ BU OYUNU KOYUN

Tv8'de yayınlanan Survivor All Star Yarışması bu sezon hem televizyonda Hem de sosyal medyada büyük Yankı uyandırmaya devam ediyor. Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takım bir yandan dokunulmazlık mücadelesi verirken bir yandan da büyük ödül için yarıştı.

Oynanan dokunulmazlık oyununu açık ara farkla kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise oyuna tepki gösterdi. Mavi takımın iddialı yarışmacılarından olan ve Survivor Panoramada yıllarca yorumculuk yapan Damla Can atışı beceremeyince adeta yapım ekibine isyan etti.

Oyunu açık araba akla kaybeden Damla Can, yapım ekibine seslenerek "Bir tane daha büyük ödül finaline bunu koyun" derken, ardından "Kaybetmemizi isterseniz koyun" dedi.