Esra Erol stüdyosu buz kesti! Dadı olarak iş arayan Meryem çocuk katili çıktı

ATV Esra Erol'da 3 Nisan 2024 yeni bölümde kan donduran anlar yaşandı. Dadı olarak iş arayan Meryem'in çocuk katili olduğu ortaya çıktı. Meryem 8 yaşındaki Hasret’i diri diri gömmüş.

Esra Erol stüdyosu buz kesti! Dadı olarak iş arayan Meryem çocuk katili çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol da programında bir süredir evli bir çiftin Dadı arayışları sonrasında yaşadıkları konuşuluyordu. Dadı arayan çift Meryem’le tanışmış ardından da çektim evliliği bozulmuştu. Ancak bugün canlı yayında kan donduran başka bir olay ortaya çıktı.

ATV’de yayınlanan Esra Erol programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bugün ekrana gelen bölümde dadı olarak çalışmak için bir aileyle görüşen ve ardından ailenin ayrılığına sebep olan Meryem’le ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı. Dadı olmak için iş arayan Meryem’in sekiz yaşındaki bir kız çocuğunun katili olduğu öğrenildi. O anlarda Esra Erol’da Stüdyosu buz kesti.

8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU CANLI CANLI GÖMMÜŞ

Esra Erol canlı yayında Meryem’e gizlediği bir şey olup olmadığını sordu. Meryem sakladığı bir şey olmadığını söyleyince Esra Erol ihbar hattına gelen mesajı açıkladı. Meryem’in sekiz yaşındaki bir kız çocuğunu diri diri gömdüğü ortaya çıktı. İhbar yapan ise öldürülen kız çocuğunun babasıydı.

O sıralarda Meryem’in 16 yaşında olduğu ortaya çıkarken sekiz yaşındaki hasretin okula gittiği sırada önünü kestiği ve başına taşla vurduktan sonra da diri diri gömdüğü dava kayıtlarına geçmişti.

SUÇ ORTAĞI ANNESİ Mİ?

Bu olay nedeniyle dokuz yıl boyunca cezaevinde yatan Meryem’in suç ortağının kim olduğu da merak konusuydu. Hasretin babası Meryem’in suç ortağının annesi olduğunu iddia etti. Ancak Meryem bu iddiaları yalanladı. Dayısının kendisine böyle bir şey yaptırdığını ve suçu üstlenmek zorunda kaldığını iddia eden Meryem annesiyle bu olayın ilgisi olmadığını söyledi.

Diğer yandan Meryem’in annesinin de Öz ağabeyini öldürmek suçundan cezaevinde yattığı ortaya çıktı.