Emekliye bayram ettirecek ödeme! O bankada promosyon arşa çıktı

Emeklilere bayram ettirecek sürpriz ödeme o bankadan geldi. Mayıs ayı maaş promosyonu rakamları arşa çıktı.

Emekliye bayram ettirecek ödeme! O bankada promosyon arşa çıktı

Emekliler, Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranı en derinden hisseden kesim oldu. Sadece 10.000 TL maaşla geçinmek zorunda kalan vatandaşlar, artık çareyi banka promosyonlarında arıyor. Neyse ki Mayıs ayında bir çok bankada maaş promosyonu fırsatı var. Üstelik bazı bankalar, promosyon rakamlarını arşa çıkardı.

16 milyondan fazla emeklinin olduğu Türkiye’de maaş zamları emekliler için yetersiz kaldı. Enflasyon nedeniyle gelen hayat pahalılığı da emekli vatandaşların belini bükerken çare ise banka promosyonlarında bulundu. Milyonlarca emekli en yüksek promosyon veren bankaları bulmak, cazip promosyon tekliflerini değerlendirmek istiyor. Peki emekli maaş promosyonu kampanyalarında en yüksek promosyon hangi bankada? İşte emekliyi bayram ettirecek yeni promosyon fırsatları…

EMEKLİYİ SEVİNDİRECEK REKOR ÖDEME

Emekli maaş zammı haberleri merakla bekleniyor. Temmuz ayında maaşlar bir kez daha güncellenecek. Buradan yola çıkan bankalar da şimdiden promosyon ücretlerini güncellemeye başladı. Emekliler için adeta bir ek gelir olan maaş promosyonları arttıkça artıyor.

16 milyondan fazla emekli ise en yüksek promosyon veren bankaları öğrenmek, cazip ödemeler almak istiyor. Emekli için son dönemlerde ING Bank’ın kampanyası en uygun promosyon fırsatı oluyor.

EMEKLİYE 18.000 TL’YE KADAR KARŞILIKSIZ ÖDEME

Kamu bankalarında ve özel bankalarda promosyon rekabeti sürerken zirve ise ING Bank’ta yer alıyor. Banka, emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kendisinden almaya söz veren emeklilere net 15.000 TL promosyon veriyor. Aynı zamanda emekli maaşını taşıdıktan sonra otomatik ödeme talimatı da veren emekliler, ING Bank’tan 3000 TL ek promosyon alabiliyor. Böylece bankanın toplam promosyon miktarı 18.000 TL oluyor.

31 MAYIS’A KADAR SÜRECEK KAMPANYA

ING Bank’ın yeni promosyon kampanyası 31 Mart’a kadar devam edecek. 4A 4B 4C ayrımı olmadan ek ödeme imkanı verilecek. Banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından saniyeler içinde kampanyalara başvuru yapmak mümkün.

Emekliler için çok cazip bir promosyon kampanyası hazırlayan ING Bank aynı zamanda emekli müşterilerine yönelik avantajlı kredi paketleri de hazırlıyor. ING Bank müşterisi olan emekliler Hoş geldin Kredisi olarak faizsiz kredi desteğinden yararlanma fırsatı bulurken ek olarak düşük faizli aracı taşıt ve konut kredisi kullanma hakkını elde ediyor.