Emeklilere 3-4-5 Mayıs Günleri EK İKRAMİYE Olarak 17500 TL Ödeme Yapılacak

Emekliler ek ikramiye alacak. 3-4-5 Mayıs günleri Cumhurbaşkanı talimatı ile ödemeler IBAN numaralarına yatacak.

Emeklilere 3-4-5 Mayıs Günleri EK İKRAMİYE Olarak 17500 TL Ödeme Yapılacak

Emeklilere 3-4-5 Mayıs Günleri EK İKRAMİYE Olarak 17500 TL Ödeme Yapılacak!

Emekli maaşı alanları için ek ikramiye fırsatları Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeksizin tüm emekliler için bankalardan ödemeler IBAN numarasına doğrudan yatıyor. Sabah saatlerinde yeni açıklama Akbank tarafından duyuruldu. Mayıs 2024 emekli maaş promosyon ücretlerini güncelleyen Akbank, 3 yıllığına kendisinden maaş almayı taahhüt eden tüm emeklilere ek ikramiye olarak 17.500 TL ödeme atacak. Akbank'ın promosyon fırsatlarında yeni dönem başlarken ayrıca yeni müşterisi olacak emekliler için faizsiz kredi imkanları da var. Akbank Mayıs 2024 Maaş promosyonu detayları ve başvuru şartları haberimizde…

Emekli maaşı ile geçinmekte zorlanan milyonlarca vatandaş için bankaların Maaş promosyonu imkanları ek gelir gibi gelmeye devam ediyor. Mayıs ayı itibariyle de Birçok banka promosyon fırsatlarını güncellemiş durumda. Bu bankalardan biri de Türkiye'nin köklü bankalarından olan Akbank oldu. Akbank'ın Mayıs 2024 Maaş promosyonu 17.500 TL'ye kadar yükseltildi. Ek olarak banka tarafından emeklilere yönelik faizsiz kredi fırsatı da var. Tam 25.000 TL'lik faizsiz kredi desteği yeni müşteri olan emekliler için sağlanacak. Akbank Maaş promosyonu başvuru şartları ve faizsiz kredi detayları belli oldu.

emeklilere-3-4-5-mayis-gunleri-ek-ikramiye-olarak-17500-tl-odeme-yapilacak-1.jpg

AKBANK’TAN EMEKLİYE 17500 TL PROMOSYON

Mayıs 2024 itibarıyla bir çok bankanın promosyon ödemeleri güncellendi. Özel bankalar arasında olan ve cazip promosyonları ile de uzun süreden beri dikkatleri üzerine çeken Akbank'tan da rekor promosyon ödemesi geldi. Akbank'ın yeni kampanyasında 3 yıllığına maaşını taşıyarak buradan almayı taahhüt eden emekliye 15000 TL'lik promosyon bağlanıyor.

Ek olarak Akbank'ın kredi kartı ürünlerinden birini kullanan emekliler için de chip para hediyesi tanımlanıyor. Böylece toplam promosyon miktarı 17.500 TL'ye kadar yükseliyor. Akbank müşterileri için 3 iş günü içinde bu ödemeyi IBAN numarasından yatırıyor.

emeklilere-3-4-5-mayis-gunleri-ek-ikramiye-olarak-17500-tl-odeme-yapilacak-2.jpg

25.000 TL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ DE AKBANK'TA

Emekliye sürprizler bu kadar değil aynı zamanda Akbank tarafından 25.000 TL'lik faizsiz kredi desteği de sağlanıyor. Emekli maaşını taşıyıp hızlı kredi başvurusu yapan emekliler 6 ay vadeli ve tek kuruş faiz ödemeden kredi desteği alabiliyor. Daha yüksek limitli Kuleli kullanmak isteyen emekliler yine uygun faiz oranı ile verilen ihtiyaç kredisi paketlerini de değerlendirme şansına sahip.

emeklilere-3-4-5-mayis-gunleri-ek-ikramiye-olarak-17500-tl-odeme-yapilacak-3.jpg

T.C KİMLİK NUMARASI İLE MOBİL BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Akbank'ın hem Maaş promosyonu hem de faizsiz kredi desteğinden yararlanmak istiyorsanız T.C kimlik numarası ile mobil uygulama üzerinden başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. Şubesiz ve hızlı başvuru fırsatları ile emekli müşterilerini davet eden Akbank'a, 31 Mayıs tarihine kadar sürecek olan kampanyada toplam 17.500 TL'lik tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz para dağıtıyor. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda olan Akbank aynı zamanda 25.000 TL faizsiz kredi desteği sayesinde de tercih edilen banka oluyor.