DEVLET DESTEKLİ 35.000 TL Ödeme! Asgari Ücretli, Emekli ve Memura Sürpriz Jest Geldi

Devlet destekli yeni ödeme Asgari ücretli, emekli ve memura açıklandı. 35.000 TL’lik destek paketi devrede. İşte detaylar…

DEVLET DESTEKLİ 35.000 TL Ödeme! Asgari Ücretli, Emekli ve Memura Sürpriz Jest Geldi

Asgari ücretli, emekli ve memura devlet destekli yeni ödeme var. Açıklama yapıldı, ek ödeme hesaplara yatacak. Devlet destekli ödemeyi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank verecek. TC kimlik numarası ile bugünden itibaren başvurunuzu yapabilirsiniz. Yeni ödemeler Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Ödeme miktarı 35.000 TL’den başlıyor. Acil nakit ihtiyacı olan Asgari ücretli, emekli ve memurlar ödemelere hemen başvuru yapabiliyor.

DEVLET DESTEKLİ 35.000 TL’LİK ÖDEME SÜRPRİZİ AÇIKLANDI

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan devlet destekli acil kredi desteği verilecek. Asgari ücretli, emekli ve memura özel verilecek olan hızlı ihtiyaç kredisi 35.000 TL’den başlıyor. Kamu bankaları, uzun zamandan beri özel bankalara oranla çok daha düşük faizli kredi desteği veriyor. Mayıs ayına özel yeni kredi paketleri de açıklandı. 3 kamu bankasına TC kimlik numarası ile başvurusunu yapan herkes acil kredi ödemesinden yararlanabiliyor.

ARTIK BAŞVURULAR ÇOK HIZLI VE KOLAY

Devlet destekli yeni kredi kampanyası için başvurular da artık çok hızlı ve kolay. Çünkü devlet bankaları da uzun süreden beri dijital kredi başvurusu ve SMS ile kredi başvurusu kabul ediyor. Eğer en uygun faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullanmak isterseniz Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın mobil bankacılık hizmetlerinden hızlı başvuru yapabilirsiniz.

35.000 TL’LİK YENİ DEVLET DESTEKLİ KREDİ ÖZELLİKLERİ

35.000 TL’lik devlet destekli kredi fırsatı sunan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank bu yeni kredi paketinin özelliklerini de açıkladı. 36 aya kadar vadeli olan kredi fırsatı isterseniz 3 ay ödeme erteleme imkanı ile de sunuluyor. Asgari ücretli, emekli ve memura devlet destekli verilen yeni kredi fırsatını isterseniz 50.000 TL’ye kadar da çıkarabilirsiniz.

ŞARTLAR TEK TEK AÇIKLANDI

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ihtiyaç kredisi şartları da belli oldu. Bu kredi paketinden yararlanmak için en önemli şart düzenli gelire sahip olmak. Gelir belgesi talep edilmiyor ancak TC kimlik numarası üzerinden geliriniz olup olmadığı da araştırılıyor. 18 yaş üstü olmak, bankalarda sicilinizin temiz olması ve kara listede olmamak da aranan şartlar arasında yer alıyor.

MAYIS AYI SONUNA KADAR GEÇERLİ

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın acil ihtiyaç kredisi kampanyası 1 Mayıs’tan itibaren başladı. Kredi kullanmak isteyenler en geç 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapabilir. Başvurular 7/24 online olarak yapılabiliyor.