Bursa'da kan donduran çifte cinayet!

Bursa'da eşi tarafından darbedilen kız kardeşlerini kurtarmak için evlerine giden 2 ağabey, damat ve ağabeyleri kurşun yağmuruna tuttu.

Bursa'da kan donduran çifte cinayet!

Vurduğu kişileri hastaneye götürmek için çaba gösteren damat M.G.'nin aracının yakıtı yolda bitti. Sokak ortasına bırakılan 2 kardeş yaşamını yitirdi. Olayın sonrasında kaçan damat ve 2 ağabeyi ise polis tarafından yakalandığı öğrenildi.

bursada-kan-don-duran-cifte-cinayet.jpg

HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN ARACIN YAKITI BİTTİ
Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Dere Mahallesi'nde cereyan etti. İddiaya göre, kız kardeşlerinin eşi M.G. tarafından darp edilmesine öfkelenen Özkan G. ve Ahmet G., kardeşlerini almak için kapıya dayandı. Özkan G. ve Ahmet G. evde damat M.G. ile bir tartışma içine girdi. Tartışmanın büyümesiyle öfkesini hakim olamayan damat M.G ile ağabeyleri M.G. ve K.M., kız kardeşlerini almaya gelen Özkan G. ve Ahmet G.'ye silahla ateş ederek saldırı gerçekleştirdi. Damat M.G., silahla vurduğu eşinin ağabeylerini kendi aracıyla hastaneye götürdüğü esnada aracın yakıtı bitti. Özkan G. ve Ahmet G.'yi araçla beraber sokak ortasında bırakan 3 şüpheli olay yerinden kaçtı.


Çevrede bulunan vatandaşların ihbarının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Özkan G. ve Ahmet G.'nin hayatını kaybettiğini ifade ederken , kaçan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.