Beria Özden ve Yağmur Sarnıç kavgası sosyal medyaya damga vurdu! Şantaj iddiası

Survivor All Star’da sezonun en çok konuşulan isimlerinden olan Yunus Emre’nin eşi Beria Özden ile Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç birbirine girdi. İddialar ise bir hayli vahim.

Beria Özden ve Yağmur Sarnıç kavgası sosyal medyaya damga vurdu! Şantaj iddiası

Yunus Emre Özden, hiç şüphesiz bu sezon Survivor’un en çok konuşulan ismi oldu. Yarışmadaki kavga ve olayları kadar özel hayatıyla da gündem olan Yunus Emre’nin eşi de sosyal medyaya damga vurmaya devam ediyor. Son olarak hamile olduğu iddia edilen ancak bebeği kaybettiğini açıklayan Beria Özden, sık sık Yunus Emre’yi Aleyna Kalaycıoğlu’ndan kıskanmasıyla da gündeme geliyor.

ESKİ DOSTLAR DÜŞMAN OLDU

Beria Özden ve ünlü futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç bir dönem yakın dosttu. Ancak son zamanlarda ikilinin arasına kara kedi girmiş olmalı ki Yağmur Sarnıç bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Beria Özden’i adeta topa tuttu. İddiadalar öyle zehir zemberekti ki şantaj, fuhuş, yasaklı madde bile vardı.

Yağmur Sarnıç, Beria Özden’in fuhuş yaptığını ve yasaklı madde sattığını iddia ederken, Yunus Emre ile de şantaj yaparak evlendiğini öne sürdü.

beria-ozden-ve-yagmur-sarnic-kavgasi-1.jpg

BERİA ÖZDEN’DEN YANIT GELDİ

Beria Özden de kısa süre içinde kendisiyle ilgili zehir zemberek açıklamalar yapan eski dostu Yağmur Sarnıç’a yanıt geldi. Yağmur Sarnıç’ın iddialarının iftira olduğunu söyleyen Beria Özden, “Zaten herkese iftira atıp saldırıyor deyince Yağmur Sarnıç’tan yeni paylaşım geldi.

beria-ozden-ve-yagmur-sarnic-kavgasi-2.jpg

KAVGA BİTMEDİ

Ancak sosyal medya üzerinden yaşanan kavga bununla da bitmedi. Yağmur Sarnıç, Beria Özden’in kendisini Whatsapp’tan tehdit ettiğini belirterek devam etmesi halinde mesajları paylaşacağını söyledi.

beria-ozden-ve-yagmur-sarnic-kavgasi-3.jpg