Acun Ilıcalı Ogeday’a demediğini bırakmadı! Survivor’da diskalifiyenin ayak sesleri

Bu sezon All Star konsepti ile izleyicisinin karşısına çıkan Survivor yarışmasında heyecan bir an olsun dinmiyor. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği yarışma programında bu kez Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında tartışma çıktı.

Acun Ilıcalı Ogeday’a demediğini bırakmadı! Survivor’da diskalifiyenin ayak sesleri

Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, All Star konseptinde mavi takımda yer alan yarışmacı Ogeday Girişken’e sert çıktı. Bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümün tanıtımına damga vuran Acun Ilıcalı-Ogeday Girişken tartışması izleyicileri de meraklandırdı. Acun Ilıcalı’nın Ogeday’a yönelik sözleri sonrasında Survivor izleyicileri ‘Diskalifiye mi geliyor?’ sorusunu sormadan edemedi.

ACUN’DAN OGEDAY’A ŞOK SÖZLER

Haftanın 6 günü ekrana gelen ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen sevilen yarışma programı Survivor All Star’ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için bir kez daha parkura çıkacak. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında her iki takımın da dokunulmazlık için büyük bir mücadele verdiği görülürken ada konseyine ise Acun ve Ogeday arasındaki gerilim damga vuruyor. Acun Ilıcalı’nın sert sözlerle yüklendiği Ogeday Girişken’in şaşkın halleri ve Acun Ilıcalı’ya verdiği yanıtlar gündem oldu. Survivor izleyicisi iki isim arasındaki gerilimin sebebini merak etmeye başladı.

acun-ilicali-ogeday-a-demedigini-birakmadi-survivor-da-diskalifiye-nin-ayak-sesleri.jpg

ACUN ILICALI’DAN OGEDAY’A: YETERİ KADAR HAVA ALACAKSIN

Survivor All Star’ın 8 Nisan 2024 Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtıma Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasındaki diyalog damga vurdu. Ogeday’a sert sözlerle yüklenen Acun Ilıcalı, ‘Bunun sebebini seyircilerimiz iki gün sonra anlayacak. Öyle konuşalım, sonra sen de mahcup olma’ dedi. Bunun üzerine mavi takım yarışmacısı Ogeday Girişken ise ‘Ama şu an bana ağır bir misyon yüklüyorsunuz’ yanıtını verdi. Merak uyandıran ifadelerine devam eden Acun Ilıcalı, ‘Benim gözümde bu bütün sezonun en hayal kırıklığı günüdür. Bu yaşadığımızı ne biz yaşarız, ne de seyircimize yaşatırız.’ dedi. Şaşkınlığı yüzünden okunan Ogeday, ‘Şu anda bu eleştirinin bana ağır olduğunu düşünüyorum’ diyerek karşılık verdi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, ‘Dediklerimin hepsinin arkasındayım’ ifadesini kullandı. Tüm bu konuşma sonrasında Ogeday’ın ‘Hava almaya çıkabilir miyim?’ talebi üzerine Ilıcalı, ‘Zaten yeteri kadar hava alacaksın. Boş ver, tut biraz daha kendini!’ yanıtını verdi.