SGK'dan 25.000 TL İkramiye Jesti! 4A 4B 4C Ayrımı Olmadan 29-30 Nisan'da Yatacak

SGK’dan emekliye ikramiye jesti geldi. 29-30 Nisan’da 4A 4B 4C ayrımı olmadan IBAN’dan yatacak.

SGK'dan 25.000 TL İkramiye Jesti! 4A 4B 4C Ayrımı Olmadan 29-30 Nisan'da Yatacak

SGK'dan 25.000 TL İkramiye Jesti! 4A 4B 4C Ayrımı Olmadan 29-30 Nisan'da Yatacak!

SGK emekliye 25.000 TL ikramiye jestini açıkladı. 29-30 Nisan’da 16 milyon emekli IBAN’dan ödeme alacak. Üstelik yeni ikramiye ödemesinde 4A 4B 4C ayrımı da yok. Tüm emeklilere özel yepyeni ek ikramiye 81 ilde dağıtılacak. Bu sabah saatlerinde yazılı bir açıklama yapan SGK, emekliye verilecek ek ödemenin detaylarını tek tek açıkladı. İşte emekliye rahat bir nefes aldıracak yeni ikramiye ödemesine dair son dakika gelişmeleri…

Son dakika haberi SGK’dan emekliye geldi. Emekli maaşı alanlara 25.000 TL’lik ek ikramiye açıklandı. 16 milyon emeklinin tamamı ek ödeme alma hakkına sahip oldu. SGK’dan yapılan açıklamaya göre ödemeler kamu bankaları tarafından yapılacak. 4A 4B 4C ayrımı olmadan, nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere EK İKRAMİYE ÖDEMESİ verilecek. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’ın sunacağı özel emekli kredisi imkanı için detaylar da netleşti. Yeni acil kredi kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin 2 gün süresi var. İşte tüm emeklileri rahatlatacak 25.000 TL devlet destekli ek ödemenin detayları…

DEVLET DESTEKLİ 25 BİN TL EK ÖDEME EMEKLİYİ BEKLİYOR

SSK, BAĞ-KUR, 4C emeklisi olan milyonlarca kişi için yeni devlet destekli ödeme müjdesi var. Nisan ayının son günlerine özel bir duyuru yapan SGK, emekliler için kamu bankaları ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

SGK’nın duyurusuna göre emekli maaşı alan ve nakit ihtiyacı olanlar başvuru yaparak devlet bankalarından 25.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi alabilecek. Kamu bankalarının yeni kampanyası için son başvuru 30 Nisan 2024. Bu tarihe kadar şubelerden, mobil bankacılıktan, internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

ŞARTLAR TEK TEK AÇIKLANDI

SGK’nın tamamen emekliye yönelik olarak yaptığı anlaşmada şartlar da açıklandı. Emekli maaşı alan ve sicil durumu kredi kullanmaya uygun olan herkes kampanyaya katılabiliyor. 4A 4B 4C’den emekli olmak, ya da hangi bankadan maaş aldığınız hiç fark etmiyor.

Her daim emeklinin yanında olan ve özel kampanyaları ile destek olan kamu bankaları, başvuru ve onay sürecinde de kolaylık sağlıyor. Sadece dakikalar içinde başvurunuzu yaparak acil kredi fırsatını yakalayabilirsiniz.

MÜŞTERİ OLURSANIZ KARŞILIKSIZ ÖDEME DE VAR

Emekliye özel kredi imkanları sunan kamu bankaları, geçtiğimiz günlerde sürpriz haberi de açıklamıştı. Emekliler, maaş almak için kamu bankaları tercih etmeleri halinde yüksek promosyon alma şansına da sahip olacak. Çünkü devlet bankaları olan Ziraat, Vakıf ve Halkbank, seçimden hemen önce promosyon kampanyalarını güncellemişti. Artık emekli maaşını kamu bankalarına taşıyanlara maaş aralığına göre 8000-12000 TL arası promosyon veriliyor. Yani acil kredi fırsatını değerlendirirken bu imkanı da kullanabilirsiniz.