PTT'den kefilsiz kredi! 50 bin TL şak diye veriliyor

PTT'den yeni kredi fırsatı geldi. Nakit ihtiyacı olanlara kefilsiz, şartsız 50.000 TL'ye Varan düşük faizli PTT kredisi verilecek.

PTT'den kefilsiz kredi! 50 bin TL şak diye veriliyor

PTT'den nakit ihtiyacı olanlar için yepyeni bir kredi paketi geldi. Acil paraya sıkışan var başvuru yaparak PTT kredisi alma şansına sahip olacak. PTT yeni kredi kampanyası kapsamında kefil ya da şart aranıyor. Düzenli gelire sahip olan, Kredi kullanmaya uygun olan herkes PTT'ye hızlı başvuru yaparak acil kredi desteği alabiliyor. PTT'nin yeni Kredi kampanyasında detaylar pek çok açıklandı. 50 bin TL'lik hızlı ve acil kredi desteği ile ilgili merak edilenler haberimizde…

PTT, ihtiyaç kredisi başvuruları için yaptığı yeni duyuruda, kefil gerektirmeyen ve 50 bin liraya kadar kredi alma imkanı sunduğunu açıkladı. Bu fırsat, özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden veya doğrudan PTT şubeleri aracılığıyla yapılabiliyor. Başvuru sırasında kimlik belgesi ve diğer gerekli evrakların hazır bulundurulması gerekmekte. Başvurunun tamamlanmasıyla birlikte, kredi ödemeleri pazartesi gününden itibaren hesaplara yatırılmaya başlanacak.

EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ İMKANLARI

Özellikle maaşını PTT'den alan emeklilere yönelik olarak, Aktif Bank iş birliğiyle sunulan özel bir kredi paketi bulunuyor. Daha önce Aktif Bank'tan kredi kullanmamış olan emeklilere, 500 TL ve 1.000 TL tutarında, %0 faiz oranı ile dosya masrafsız ve sigortasız, 1 ay vadeli Spot Kredi imkanı sunuluyor. Bu teklif, emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaları için büyük bir fırsat.

PTT KREDİLERİ HAKKINDA DETAYLAR

PTT, sunduğu kredilerle ilgili detayları başvuru esnasında verilen bilgilere göre kişiselleştiriyor. Bu sayede her başvuru sahibi, kendi ihtiyaçlarına uygun kredi koşullarıyla finansal destek alabiliyor. Bu kredilerle ilgili daha fazla bilgi ve başvuru için PTT şubelerini ziyaret edebilir veya resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.

PTT’DEN HIZLI İHTİYAÇ KREDİSİ

PTT hızlı ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşın acil nakit ihtiyacına sadece dakikalar içinde Hüzün sunuyor. Başvuru şartlarını taşıyanlar hemen PTT şubelerinden ya da Aktif Bank internet sitesi Üzerinden tek tıkla başvuru yaparak form doldurabiliyor. Sadece 5 dakika içinde onaylı ihtiyaç kredisi veren PTT bu kampanyasını nisan ayı sonuna kadar sürdürecek.