Emekliye Cuma Müjdesi 08.44'te Geldi! Ekstra Ödeme Miktarı 17.500 TL'ye Yükseldi

Emekliye Cuma müjdesi geldi. 08.44’te açıklama yapıldı. Emekliye ekstra ödeme miktarı 17.500 TL’ye yükseldi.

Emekliye Cuma Müjdesi 08.44'te Geldi! Ekstra Ödeme Miktarı 17.500 TL'ye Yükseldi

Emekliye Cuma Müjdesi 08.44'te Geldi! Ekstra Ödeme Miktarı 17.500 TL'ye Yükseldi!

Emekliler için son dakika haberi geldi. Bu sabah erken saatlerde açıklandı. Bayramdan hemen önce emekliler için ekstra ödeme fırsatı duyuruldu. Tüm emekliler, koşulsuz, şartsız ve geri ödemesiz ek ödeme alma şansına sahip olacak. SSK’lısı, Bağ-Kurlusu, 4C’lisi, EYT’lisi hepsi başvuru yapabiliyor. Ekstra ödeme miktarı 17.500 TL’ye çıktı. Başvuru için kısa zaman var. Bayramdan önce ek ödeme almak isteyen emekliler en geç bugün mesai bitime kadar başvurusunu yapsın. Peki emekliye ekstra ödeme şartları neler? İşte emekliye Cuma müjdesinin tüm detayları…

SSK’lısı, Bağ-Kurlusu, 4C’lisi, EYT’lisi hiç fark etmez. Tüm emekliler için yepyeni bir fırsat geldi. Emekliye Cuma müjdesi 08.44’te açıklandı. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ekstra ödeme verilecek. Böylece emekliler hem bayram ikramiyesi, hem maaş ödemesi hem de ekstra ek ödeme alarak rahat bir bayram geçirecek. Peki emekliye ek ödeme şartları neler? Başvuru nasıl yapılacak? Ödeme ne zaman yatacak? İşte emekliye ekstra ödeme detayları…

emekliye-cuma-mujdesi-08-44te-geldi-1.jpg

EMEKLİYE CUMA MÜJDESİ AÇIKLANDI

Emekliye Cuma müjdesi 08.44’te açıklandı. Bayramdan hemen önce emekliler için ekstra ödeme var. Hem de tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak verilecek. Ödemeyi yapacak olan banka ise Akbank oldu. Bayram öncesi başvuru yapan emekliye Akbank’tan verilecek promosyon miktarı arttı. Emekliler, yarın mesai bitimine kadar Akbank’a başvuru yapmaları halinde 15.000 TL promosyon alabilecek. 3 yıllığına maaşını Akbank’a taşıyan emekli doğrudan bu ödemeyi alırken ek olarak otomatik ödeme talimatı verenler de 2500 TL hediye chip para alacak. Toplamda ek ödeme miktarı ise 17.500 TL olarak verilecek.

emekliye-cuma-mujdesi-08-44te-geldi-2.jpg

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Emekli maaşı alanlar başvuru işlemlerini de kolayca yapabilecek. Kısıtlı süre olduğu için Akbank’ın dijital bankacılık kanalları da açıldı. Emekliler, Akbank mobil uygulamayı cep telefonlarına yükleyerek dijital asistan aracılığıyla Akbank müşterisi olabilir. Başvuru işlemlerini tamamladıktan hemen sonra promosyon için de yine dijital asistan aracılığıyla tamamlayabilirsiniz. Bu yöntemi kullanmak istemeyen emekliler yarın mesai saatleri içinde en yakın Akbank şubesine TC kimlik kartı ile giderek başvurusunu yapabilir.

emekliye-cuma-mujdesi-08-44te-geldi-3.jpg

ÖDEME BAYRAM ÖNCESİ YATIYOR

4A 4B 4C emeklisi için Akbank’ın ek ödemesi yarın başvuru yapılması halinde bayramdan hemen önce hesaplara geçecek. 3 yıllık taahhüt sözleşmesi ve otomatik ödeme talimatına 17.500 TL veren Akbank’ın emekliye bir sürprizi daha var. Akbank, yeni müşterisi olan herkese 20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi desteği de veriyor. Bayram öncesi promosyon almak isteyen emekliler, aynı zamanda nakit ihtiyacı olması halinde yeni müşteri olma avantajını da kullanarak Akbank’tan 0 faizli kredi de alabilir. Böylece emekliler bayramdan önce faiz ödemeden, masraf yapmadan nakit ihtiyaçlarını karşılama şansı elde edebilir. Akbank’ın sunduğu bu fırsatı değerlendirmek isteyenler vakit kaybetmeden başvuru yapabilir. Bayram öncesi ek ödeme almak için yarın mesai bitimine kadar şansınız var ancak Akbank promosyon kampanyası 30 Nisan’a kadar geçerli.