Emekliye 3'lü Bayram Jesti! 5-6-7 Nisan'da IBAN'dan Ödemeler Yatacak

Emekliye bayram resmi 3’lü ödeme olarak geliyor. Emeklinin IBAN numarasına 5 6 7 Nisan'da ek ödemeler yatacak. 17 milyon emekli bu ödemelerin tamamından yararlanacak.

Emekliye 3'lü Bayram Jesti! 5-6-7 Nisan'da IBAN'dan Ödemeler Yatacak

SSK ve bağ-kur emeklisine bayram öncesi ek ödemeler ve tabii ki de maaş ödemeleri merak konusu. Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş seçim öncesi yaşadığı Hayal kırıklığını bayramda yapılacak ödemelerle unutmak istiyor. Emekliler için bayram öncesi ödeme fırsatları her geçen dakika artıyor. Bir yandan hükümet emeklinin gönlünü almak için çalışmalara başlarken bir yandan da bankalarda devreye girdi. Emekliye yönelik ek ödeme fırsatları bankalarda da hız kesmeden devam ediyor. Emekliye 5-6-7 Nisan tarihlerinde bayram ikramiyesi, banka promosyonu ve erken maaş ödemesinin de aralarında bulunduğu 3 ödeme birden yapılacak. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için ödeme takvimi açıklandı. İşten nisan ayında bayram öncesi emekliye yapılacak ek ödemeler…

Türkiye'deki emekli vatandaşların gündemi artık bayram öncesi ödemeler haline geldi. 31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanması ile birlikte emekliler bayram öncesi yapılacak ödemelere gözünü çevirdi. Emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işık Han tarafından duyurulmuştu. Bir yandan bayram ikramiyesi ödemeleri sürerken bir yandan da emekliye verilecek başka ödemelerde gündeme geliyor. Emekli maaşı ödemelerinin öne çekilmesi, bankaların sunduğu promosyon ödemeleri de bugün de anlar arasında yer alıyor. Emekliye yapılacak üçü bir arada Ödeme için tarihler belli oldu. 5 6 7 8 Nisan'da emeklinin IBAN numarası adeta para dolup taşacak. İşte emekliler için yeni ödeme listesi…

emekliye-3lu-bayram-jesti-5-6-7-nisanda-ibandan-odemeler-yatacak-1.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ YARIN TAMAMLANACAK

Her yıl olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de emekli maaşı alan vatandaşlara bayram ikramiyesi ödemesi veriliyor. 4A 4B 4c emeklisi için bu yıl Cumhurbaşkanı kararıyla 3000 TL bayram ikramiyesi verilmesine karar verilmişti. Emekliler 2 3 4 5 Nisan tarihlerinde bayram ikramiyesi ödemelerini cebine koyuyor. Emekli maaşı ödeme tarihlerine göre verilen bayram ikramiyesi ödemeleri Yarın Mesai bitimine kadar tamamlanacak. Bayram ikramiyesi ödemesi için emeklilerin herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yok nokta ödemelerde oradan emeklinin IBAN numarası üzerinden maaş aldığı hesaptan yatacak.

emekliye-3lu-bayram-jesti-5-6-7-nisanda-ibandan-odemeler-yatacak-2.jpg

18.000 TL'YE KADAR PROMOSYON ÜCRETİ BAYRAMDAN ÖNCE YATIYOR

Bayram öncesi emekliye güzel bir haberde bankalardan geldi. Bugün itibariyle birçok bankada promosyonlar 17.500 TL 18.000 TL seviyelerine yükseltildi. Emekli promosyon kampanyaları kapsamında en yüksek promosyon 2 bankada yer alıyor. ING Bank bugün yaptığı açıklama ile emekliye 18.000 TL'lik promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bu konuda en yüksek promosyon veren diğer bir banka ise Akbank oldu. Akbank emeklilere ek ödemelerle birlikte 17.500 TL'lik promosyon desteği veriyor ama zaten birçok bankada artık kampanyalar 10.000 TL ile 12.000 TL arasında oldu. Emekliler bayram öncesi başvuru yaparak bu ödemeleri de alma şansına sahip oluyor.

emekliye-3lu-bayram-jesti-5-6-7-nisanda-ibandan-odemeler-yatacak-3.jpg

EMEKLİ MAAŞ ÖDEMELERİ ÖNCE ÇEKİLECEK Mİ?

Türkiye'deki 17 milyona yakın emekli vatandaşın en büyük beklentisi ise Bayram öncesinde maaş ödemelerinin öne çekilmesi. Memur emeklisi Zaten maaşını bayram öncesi alıyor. SSK ve bağ-kur emeklisi de bu konuda bütün ekran bir açıklama bekliyor. Şu ana kadar beklenen açıklama gelmedi. Ancak önümüzdeki günlerde detaylı bir bilginin verilmesi bekleniyor.