Emekliye 12.500 TL EK İKRAMİYE! Bayram öncesi tek sefere mahsus yatacak

Emekliye sabah müjdesi geldi. Bayram öncesi 16 milyon emeklinin IBAN numarasına 12.500 TL EK İKRAMİYE yatıyor. Az evvel açıklandı.

Emekliye 12.500 TL EK İKRAMİYE! Bayram öncesi tek sefere mahsus yatacak

Bayram öncesinde Türkiye'deki milyonlarca emekli için Birçok banka harekete geçti. Emekli maaşı ile geçinmekte zorlanan, bu sebeple de banka promosyonlarını ek gelir olarak gören emeklilere 12.500 TL'lik ödeme fırsatı var. Emekliler ek ödeme almak için sadece başvuru yapacak. Karşılıksız ve tamamen geri ödemesiz olarak verilecek olan ek ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre hesaplara yatıyor. 16 milyon emeklinin tamamı Şartları yerine getirmeleri halinde ek ödeme fırsatlarını değerlendirebiliyor. 4A 4B 4C emeklisinin yapması gereken tek şey haberimizde bulunan Şartları yerine getirmek ve başvurusunu gerçekleştirmek. Emekliye bayram öncesi ek ödeme fırsatları ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

emekliye-12-500-tl-ek-ikramiye-2.jpg

NİSAN AYI SONUNA KADAR EMEKLİYE BİRÇOK SÜRPRİZ YOLDA

Milyonlarca emekli için 2024 yılı güzel başlasa da Enflasyonun düşmemesi sebebiyle Emekli maaşları ile ay sonuna getirmek oldukça zor hale geldi. Seçim öncesi zam bekleyen emekliler bu konuda da hayal kırıklığı yaşadı. Ancak emekliyi sevindirecek haber bankalar tarafından verildi. Cumhurbaşkanı talimatı ile Kamu bankalarında promosyon miktarı arttırılırken özel bankalarda harekete geçerek yeni promosyon tutarlarını duyurdu. Emekli maaş promosyonunda taban ve tavanda değişti. Üstelik nisan ayında emekliye gelecek başka müjdeler de var. Bunların başında ise ulaşım desteği, Market desteği, fatura yardımı ve kira desteği yer alıyor.

emekliye-12-500-tl-ek-ikramiye-3.jpg

12.500 TL'LİK ÖDEME YAPI KREDİ'DEN GELDİ

Emekli maaşı alanlar için nisan ayında maaş promosyon miktarları güncellenmişti. Yapı Kredi Bankası da harekete geçerek kampanyasını değiştiren bankalar arasında yer alıyor. Yeni emekli promosyon rakamlarını duyuran Yapı Kredi Bankası'nda, ödeme 12.500 TL'ye kadar arttırıldı. 3 yıllığına maaşını bu bankaya Taşıyan tüm emekliler promosyon alabiliyor. Ek koşul bulunmuyor sadece tek şartla promosyon desteği Bayram öncesinde emekliliğin hesabına yapıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Yapı Kredi Emekli promosyonu kampanyasını değerlendirmek istiyorsanız başvuru için şubeye gitmenize hiç gerek yok. 7/24 mobil bankacılık uygulaması üzerinden işlem yapma kolaylığı sağlanıyor. Yapmanız gereken tek şey Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek başvuru formunu doldurmak ve ardından onaylamak. Başvurusu onaylanan vatandaşlar 3 iş günü içinde promosyonunu alabiliyor.

emekliye-12-500-tl-ek-ikramiye-1.jpg

BANKALARIN YENİ GÜNCEL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU FIRSATLARI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın emekli promosyon kampanyalarını güncellemesi sonrası hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında miktar arttırıldı. SGK ile masaya oturan 19 banka artık taban promosyon olarak 8.000 TL tavan promosyon olarak 12.000 TL ödeme yapmak zorunda. Ancak özel bankalar bu konuda daha yüksek ve cazip tekniklerde bulunuyor. Örneğin Akbank bugün güncellemenin ardından verdiği net promosyon miktarını 15.000 TL'ye yükseltti.

Emeklinin bütçesini rahatlatmak amacıyla nisan ayında birçok yeni karar alınırken bankalarda yarışa dahil oldu. Emekli promosyon kampanyaları ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilir ya da müşteri temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz.