EK ÖDEME Müjdesini Bakan Işıkhan Verdi! 11 Bin 224 TL O Kişilere Karşılıksız Yatacak

O kişilere ek ödeme sürprizi bakan Vedat Işıkhan’dan geldi. Müjdeli haber son dakika olarak duyuruldu. 11.224 TL'lik ek ödeme SGK tarafından yapılacak.

EK ÖDEME Müjdesini Bakan Işıkhan Verdi! 11 Bin 224 TL O Kişilere Karşılıksız Yatacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran yeni bir ek ödeme sürprizini müjdeledi. son dönemlerde emekli ve asgari ücretlilerle ilgili yaptığı açıklamalarla Gündem olan Bakan Vedat Işıkhan bu defa sürpriz haberi anneler için duyurdu. çalışan annelere bakıcı desteği verilecek. verilecek destek miktarıysa 11.224 TL oldu.

Devlet, 2024 yılında kadınların çalışma Hayatının her alanında aktif rol oynayabilmesi adına yepyeni destek ödemeleri vermeye devam ediyor. milyonlarca çalışan kadın için güzel haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. çalışan annelere bakıcı desteği sağlanacak. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak olan ödemenin miktarı 11.224 TL olarak açıklandı. SGK'ya Dilekçe ile başvuru yapan çalışan anneler ek ödeme imkanından faydalanabilecek. 12 ay boyunca verilecek olan bakıcı desteği aylık olarak hesaplara yatacak. annelere bakıcı desteği ile ilgili merak edilenler haberimizde…

KADIN İSTİHDAMINA DEVAM EDEN DESTEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kadınların iş hayatında daha aktif rol alabilmeleri için çeşitli desteklerin süreceğini vurguladı. Bakan Işıkhan, çocuk bakımı nedeniyle çalışamayan ya da çalışma hayatından uzaklaşma riski taşıyan anneler ile bakıcıları desteklemek amacıyla SGK aracılığıyla gerçekleştirilecek olan ödemeler hakkında bilgi verdi. İkinci dönemi başlayan projenin, kayıtlı istihdamı teşvik etmeye ve kadınların iş gücüne katılımını artırmaya yönelik olduğunu belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK üzerinden 7 bin anne ve bakıcıya 325 Euro (yaklaşık 11 bin TL) destek ödemesi yapılacağını açıkladı.

BAŞVURULAR SGK’YA YAPILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen yeni proje kapsamında verilecek olan 11.225 TL'lik nakit destek ödemesi başvuruları Sosyal Güvenlik Kurumu'na yapılacak. Başvuru işlemlerinin yazılı dilekçe ile olacağı öğrenildi. Başvuru şartları ve detaylı bilgi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir Sosyal Güvenlik İl Ve İlçe merkezlerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.