Cumhurbaşkanı İmzasıyla Emeklilere 50.000 TL'lik Müjdeli Haber! 2-3-4 Nisan’da Onaylı Ödeme

Emeklilere 234 Nisan’da Cumhurbaşkanı onaylı ödeme geliyor. 50.000 TL’lik nakit destek ödemesi müjdesi az önce duyuruldu.

Cumhurbaşkanı İmzasıyla Emeklilere 50.000 TL'lik Müjdeli Haber! 2-3-4 Nisan’da Onaylı Ödeme

Türkiye’deki yerel seçimlerin sonuçlanması ile birlikte emeklilere bayram öncesi yapılacak ödemeler yeniden konuşulmaya başlandı. Milyonlarca emekli geçim sıkıntısı yaşıyor ve bu sebeple de seçimlerde sandığa gitmemeyi tercih etti. Emeklilerin tepki oyu nedeniyle ak Parti’de kayıplar son derece büyük. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine emeklilerin gönlünü almak amacıyla çalışmalar başladı. Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak bayram öncesi rahat bir nefes almasını sağlayacak ek ödeme fırsatları geliyor. Cumhurbaşkanı imzasıyla ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank harekete geçti. Emekli maaşı alanlara bayramdan önce 50.000 TL’lik destek ödemesi var. 2-3-4 Nisan’da ödemeler başlıyor. Emekliler başvuru yapmak şartıyla ödeme alabilir.

Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için Cumhurbaşkanı onayı ile ek ödeme fırsatları başladı. 2-3-4 Nisan’da emekliler başvuru yapmak şartıyla ödemelerini alabilecek. 50.000 TL'lik ek ödeme bayram öncesi kamu bankaları tarafından emeklilere sağlanacak. Bayrama yakın nakite ihtiyacı olan emekliler kamu bankalarına başvuru yaparak sadece emekliye özel düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanma şansına sahip olacak. Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalar harekete geçti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın yeni kampanyasına ilişkin merak edilenler haberimizde.

ZİRAAT BANKASI 50.000 TL EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından emeklilere yönelik sağlanan düşük faizli emekli kredisi kampanyası başladı. Sadece emekliler için hazırlanan bu Kredi paketi kapsamında en uygun faiz oranı ile başvurular yapılabiliyor. Ziraat Bankası şubeleri, Ziraat Bankası'nın mobil bankacılık uygulaması ve internet şubesi aracılığı ile başvuru formunu doldurarak işlemlerinizi tamamlamak mümkün. Ziraat Bankası düşük faizli kredi kampanyası kapsamında 36 aya kadar vade uyguluyor ve diğer bankalara oranla en uygun faiz oranını kullanıyor.

ek-odeme-1.jpg

VAKIFBANK 50.000 TL EMEKLİ KREDİSİ PAKETİ

Emekliye Vakıfbank tarafından da 50.000 TL'lik emekli kredisi imkanı sunuluyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan tüm emeklilere yönelik yapılan bu kampanyada başvuru işlemleri Yine Ziraat Bankası'nda da olduğu gibi hem şubelerden hem de dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile kolaylıkla yapılabiliyor. Emekliler Hızlı ve kolay başvuru hizmetleri sayesinde anında 50.000 TL ihtiyaç kredisi oluyor ve 36 ay vade hatta 3 ay ödeme erteleme seçenekleriyle uzun vadeli olarak ödeme şansına sahip oluyor.

EMEKLİYE HALKBANK'TAN 50.000 TL'LİK ÖZEL PAKET

Yine kamu bankalarından olan Halkbank’ta emekliye özel 50.000 TL'lik kredi paketi veriyor. Halkbank en uygun faizli kredi veren banka olarak zaten uzun zamandan beri öne çıkıyordu. Emekliler bayram öncesi acil ihtiyaç kredisi kullanmak istediklerinde yine Halkbank'ın kapısını çalabiliyor. Halkbank emekli kredisi kampanyası düşük faizli olarak verilirken 36 ay Varan vade seçenekleri ve esnek ödeme planı ile emeklinin bütçesine hitap ediyor. Emekli maaşı alan Herkes bu kampanyaya dahil olabildiği gibi maaşını da Akbank'a taşıyarak 12.000 TL'ye kadar ekstra promosyon almaya da hak kazanıyor.