Asgari ücrete zam gelecek mi? Bahçeli ve Özel görüşmesinde önemli detay

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bir ziyarette MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye gerçekleştirdi. Bahçeli-Özel görüşmesinden detaylar merak ediliyor.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Bahçeli ve Özel görüşmesinde önemli detay

CHP ve MHP arasında tam 7 yıl sonra ilk kez görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’deki makamında ziyaret etti. Görüşme sonrasında iki liderden Özgür Özel, görüşme sonrasında ilk açıklamasını yaparken 45 dakika süren görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi ve asgari ücrete zam talebinin de bu görüşmede masaya yatırıldığını belirtti.

ASGARİ ÜCRETE ZAM TALEBİ DE ELE ALINMIŞ

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM’deki makamında CHP lideri Özel’i konuk etti. İki lider arasındaki görüşme 45 dakika sürdü. Bahçeli, görüşmenin ardından ‘Sayın Genel Başkan değerlendirme yapar’ diyerek Özgür Özel’i işaret etmişti. CHP Genel Başkanı Özel, görüşmede ele alınan konu başlıklarını sıraladı. Görüşme hakkında konuşan Özel, görüşmenin gayet olumlu ve verimli geçtiğini belirtti. Asgari ücrete zam talebinin de ele alındığını belirten Özel, asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılması gerektiğini konuştuklarını da sözlerine ekledi.

asgari-ucrete-zam-gelecek-mi-bahceli-ve-ozel-gorusmesinde-onemli-detay.jpg

STAJ MAĞDURLARI

Bahçeli ile yaptıkları görüşmenin ana başlıklarını sıralayan Özgür Özel, asgari ücrete zam talebi, seçim sonuçları, dış politika, atanamayan öğretmenler, staj mağdurları, kademeli emeklilik ve Uzman Çavuşların sorunlarını ele aldıklarını ifade etti. 28 Şubat tutuklularından AYM kararlarına uyulmasına kadar duydukları tüm endişeleri konuştuklarını söyleyen CHP lideri Özel, ‘Kendilerinin pek çok husustaki olumlu katkıları ve elbette farklı düşündüğü konuları dikkatle dinledik, not aldık.’ dedi.