16'lı Tuvalet kağıdı MEGA indirimde! 2 GÜN SÜRECEK

Tarım Kredi Market 9 Mayıs'a kadar geçerli indirim listesine yayınladı. 2 gün sürecek yeni kampanyada 16'lı tuvalet kağıdı Mega indirime girdi.

16'lı Tuvalet kağıdı MEGA indirimde! 2 GÜN SÜRECEK

Tarım Kredi Market 9 Mayıs'a kadar geçerli yeni indirimli ürünler listesini duyurdu. Hesaplı ve kaliteli ürünleriyle dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi Market zincirinde 2 gün sürecek kampanya kapsamında Özellikle 16'lı tuvalet kağıdı fiyatları en dipte. Hesaplı ve kaliteli ürünleri kaçırmak isteyenler acele etsin. Çünkü ürünler sınırlı sayıda geliyor. Tarım Kredi Market tuvalet kağıdı fiyatları ve yeni indirimli ürünler listesi haberimizde…

7 - 9 Mayıs 2024 Tarım Kredi Kooperatifi Market aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Mayıs ayına özel fırsatları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü marketler zincirinde iki gün geçerli indirimde çok sayıda ürün var. Ancak en çok dikkat çeken ise 16'lı tuvalet kağıdı fiyatı oldu. Tuvalet kağıdı fiyatları bir daha buraya düşmez. O sebeple acele eden indirimi yakalar. Tarım Kredi de aldıkça aldıran fırsatlar sloganı ile yayınlanan yeni indirimli ürünler haberimizde…

TARIM KREDİ YENİ İNDİRİM LİSTESİ

Tarım Kredi Kooperatif markette 2 gün boyunca geçerli olan yeni indirimli ürün listesi netleşti. Tarım 3 katlı 16'lı tuvalet kağıdı kampanyanın en çok dikkat çeken ürünü oldu. Tarım Kredi 16'lı tuvalet kağıdı fiyatları 114,90 tl'ye düştü. Ayrıca bu kampanya Kaptanın da Marmara birliktelik doğal salamura siyah zeytin 72 tl, fırın Kredi parçacıklı yer fıstığı ezmesi 44,50 TL, Blade erkek deodorant 72,90 TL, desenli üçlü askı 64,90 TL fiyatı ile sizlerle buluşuyor.

16li-tuvalet-kagidi-mega-indirimde-2-gun-surecek-1.jpg

9 MAYIS'A KADAR GEÇERLİ İNDİRİMLER

Tarım Kredi Market'in yeni duyurduğu bu kampanya 9 Mayıs'a kadar geçerli olacak. O sebeple indirimli ürün fırsatlarını yakalamak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Her zaman Hesaplı ve kaliteli ürünleri tüketicilere sunan ünlü marketler günlerinde bu kampanyanın bitmesi ile birlikte yeni ürünlerde görücüye çıkacak.