Pazartesi okul var mı 13 Kasım? Yarın ara tatil mi? Yarın okula gidilecek mi?

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminde öğrenciler ve velilerin heyecanla beklediği ilk ara tatil başladı. Birinci dönem ara tatili uzun bir süredir araştırılıyordu. Ara tatilin başlayacağı ve biteceği tarih merak ediliyor.

Pazartesi okul var mı 13 Kasım? Yarın ara tatil mi? Yarın okula gidilecek mi?

Okullarda yeni eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlamıştı. Ders maratonu başlarken öğrenciler derslere biraz mola vererek dinlenecekleri ara tatilin hangi tarihte olacağını merak ediyordu. Birinci dönem ara tatili öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından araştırılmaya başlanmıştı. Uzun bir süredir gündemde olan bu konuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Kasım ara tatili Cuma günü başlarken okulların tekrar ne zaman açılacağı ve daha pek çok detay merak ediliyor. Peki, yarın okullar tatil mi? Pazartesi okul var mı 13 Kasım 2023? Yarın okula gidilecek mi? Yarın ara tatil mi? Ara tatil ne zaman bitiyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

YARIN OKUL VAR MI?

Öğrenciler ve veliler 13 Kasım 2023 Pazartesi günü okul var mı, yok mu araştırıyor. Okulların ara tatil döneminin başlamasıyla birlikte ara tatil süreci ve tüm detaylar araştırılıyor. Ara tatil ne kadar sürecek, ne zaman bitecek merak edilen sorular arasında. 13 Kasım 2023 Pazartesi günü okullar tatil. Ara tatil, hafta sonları ile birlikte toplam 9 gün sürecek.

pazartesi-okul-var-mi-13-kasim-yarin-ara-tatil-mi-yarin-okula-gidilecek-mi.jpg

ARA TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

Okullarda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönem ara tatili 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulanacak. Araya giren hafta sonları ile birlikte ara tatil toplam 9 gün sürecek. 10 Kasım 2023 Cuma günü başlayan Kasım ara tatili 20 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek. Öğrenciler, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tekrar ders başı yapacak.