Okul tatili uzatıldı mı sorusu gündemde! Öğrenciler heyecanla araştırıyor: İşte Kasım ara tatil takvimi

2023-20024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk ara tatili 10 Kasım 2023 Cuma günü başladı. Okullarda ilk ara tatil süreci devam ederken son günlerde sık sık gündem olan ‘Okul tatili uzatıldı’ iddialarıyla ilgili araştırmalar yoğunlaştı.

Okul tatili uzatıldı mı sorusu gündemde! Öğrenciler heyecanla araştırıyor: İşte Kasım ara tatil takvimi

Okullar Kasım ara tatili ile birlikte kısa bir mola verdi. Öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılının ilk ara tatiline çıktı. Kasım ara tatili devam ederken okulların açılmasına kısa bir süre kala gündem olan bir iddia hem öğrencileri hem de velileri meraklandırdı. Okul tatili uzatıldı şeklindeki iddialar kısa sürede gündemde yer almaya başlarken bu iddiaların ardından ‘Okul tatili uzatıldı mı?’, ‘Okullarda tatil uzatıldı mı?’, ‘Kasım ara tatili ne zaman bitiyor?’, ‘Okullar ne zaman açılacak?’ şeklinde sorulara yanıt aranmaya başlandı. İşte detaylar…

KASIM ARA TATİLİ DEVAM EDİYOR

Yeni eğitim öğretim yılının ilk ara tatili 10 Kasım 2023 Cuma günü başladı. MEB Takvimine göre 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulanacak olan birinci dönem ara tatili hafta sonları ile birlikte toplamda 9 gün sürecek. 10 Kasım 2023 Cuma günü başlayan Kasım ara tatilinin uzatılıp uzatılmadığına dair sorular gündemde. Öğrenciler ve veliler de bu sorunun yanıtını merak ediyor.

OKUL TATİLİ UZATILDI MI?

Kasım ara tatil süreci devam ediyor. Hafta sonları ile birlikte 9 günlük bir tatil süreci uygulanacak. Kasım ara tatil süresi uzatılmadı. Okullar takvimde belirtildiği tarihte açılacak. Öğrenciler, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tekrar ders başı yapacak.

okul-tatili-uzatildi-mi-sorusu-gundemde-ogrenciler-heyecanla-arastiriyor-iste-kasim-ara-tatil-takvimi.jpeg

YARIYIL TATİLİ OCAK AYINDA

Birinci dönem ara tatilinin ardından öğrenciler Ocak ayında yarıyıl tatiline çıkacak. Bu yıl 15 tatil, 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihleri arasında uygulanacak. İkinci dönem ara tatili ise 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak.