MEB SON DAKİKA! Milyonlarca öğrenciye YENİ ARA TATİL duyurusu: Tatil süresi uzadı mı?

MEB'den son dakika ara tatil açıklaması… İlkokul ortaokul lise öğrencisi milyonları ilgilendiren duyuru son dakika olarak yapıldı. Peki MEB ara tatil süresi uzadı mı?

MEB SON DAKİKA! Milyonlarca öğrenciye YENİ ARA TATİL duyurusu: Tatil süresi uzadı mı?

MEB’den ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için son dakika duyurusu geldi. 81 ilde okullarda ara tatil geçtiğimiz hafta cuma günü başlamıştı. Kasım ayı ara tatiline çıkan ve dinlenme fırsatı bulan öğrenciler bir süredir ara tatil uzadı mı sorusuna yanıt arıyordu. Milli Eğitim Bakanlığı ara tatil uzadı iddiaları üzerine açıklamaya yayınladı. 81 ilde tüm ilkokul ortaokul lise öğrencilerini ilgilendiren son dakika açıklamasının detayları haberimizde…

MEB'den son dakika ara tatil açıklaması geldi. Türkiye'nin 81 ilinde öğrenciler geçtiğimiz Cuma günü itibariyle kasım ayı ara tatiline başlamıştı. Pazartesi günü okullarda yeniden Ders zili çalacak ve öğrenciler okul sıralarına geri dönecek. Ancak son günlerde sosyal medyada ara tatil süresi uzadığı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Peki ara tatil uzadı mı? Kasım ayı ara tatil kaç gün oldu?

KASIM ARA TATİL UZADI MI?

Öğrenciler kasım ayı ara tatilinin keyfini çıkarıyor. Türkiye'nin 81 ilinde ilkokul ortaokul ve lise öğrencileri geçtiğimiz Cuma günü çalan son Ders zili ile birlikte ara tatile çıktı. Ancak son günlerde sosyal medyada kasım ayı ara tatili uzadı yönünde iddialar gündeme gelmişti. Bu sebeple milyonlarca öğrenci ve Veli ara tatil uzadı mı sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

meb-son-dakika.jpg

MEB'DEN SON DAKİKA ARA TATİL AÇIKLAMASI

Gündeme gelen bu iddiaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı da resmi bir açıklama yaptı nokta kasım ayı ara tatil uzadı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, 20 Kasım pazartesi günü itibariyle okullarda eğitimin yeniden başlayacağını bildirdi. Yani ilkokul ortaokul ve lise öğrencileri için ara tatil bugün itibariyle sona eriyor. Hafta sonu tatilinin de bitmesi ile birlikte öğrenciler 20 Kasım Pazartesi günü yeniden okul sıralarına dönecek.