KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı! E-Devlet burs ve kredi onaylama ekranı

Üniversiteli gençlerin büyük bir merakla beklediği KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları açıklandı. Güzel haberi az önce Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak verdi. Bakan Bak, başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

KYK burs ve kredi sonuçları açıklandı! E-Devlet burs ve kredi onaylama ekranı

Gençlerin bir süredir gündeminde olan ve merakla beklenen KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçları bugün açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile burs ve kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi. İşte detaylar…

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, üniversiteli gençlerin büyük bir heyecanla beklediği KYK burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını yaptığı açıklama ile duyurdu. Bakan Bak, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında, ‘Sevgili gençler, GSB Burs ve Öğrenim Kredisi başvuru sonuçları açıklandı. Hepinize hayırlı olsun.’ ifadelerine yer verdi.

TAAHHÜTNAME ONAYI SON TARİHİ

Öte yandan Bakan Bak, taahhütname onayı ile ilgili de bilgi vererek son tarih için gençleri uyardı. Taahhütname onayı için son tarihi duyuran Bakan Bak, ’19 Kasım saat 23.59’a kadar e-Devlet üzerinden taahhütnamelerinizi onaylamayı lütfen unutmayın’ notunu da ekledi.