9 günlük tatil başladı! İşte okulların açılacağı tarih

Okullarda Kasım ara tatili başladı. 10 Kasım 2023 Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler birinci dönemin ilk ara tatiline çıktı. Kasım ara tatilinin başlamasıyla birlikte okulların yeniden açılacağı tarih merak edilmeye başlandı.

9 günlük tatil başladı! İşte okulların açılacağı tarih

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin ilk ara tatili geldi çattı. Kasım ara tatili için gün sayan öğrenciler dün itibarıyla bu dönemin ilk ara tatiline çıktı. Hafta sonlarının da eklenmesiyle birlikte toplamda 9 gün sürecek olan Kasım ara tatilinin ne zaman sona ereceği ve okulların tekrar ne zaman açılacağı da merak ediliyor. Peki, ara tatil ne zaman bitiyor? Okullar ne zaman açılıyor Kasım 2023? Kasım ara tatili ne zaman bitecek? İşte merak edilen tüm detaylar…

KASIM ARA TATİLİ BAŞLADI

Okullarda ilk dönemin ara tatili başladı. Kasım ara tatilinin başlamasıyla birlikte öğrenciler ve veliler okulların açılış tarihini de araştırmaya başladı. 10 Kasım 2023 Cuma günü başlayan birinci dönem ara tatili hafta sonlarının da eklenmesiyle toplam 9 gün sürecek.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Okullarda birinci dönem ara tatili 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulanacak. Bu tarihlere hafta sonlarının da eklenmesiyle Kasım ara tatili 9 gün oluyor. 10 Kasım Cuma günü başlayan ara tatil, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü sona erecek. Öğrenciler, 20 Kasım’da tekrar ders başı yapacak.

9-gunluk-tatil-basladi-iste-okullarin-acilacagi-tarih.jpg

İKİNCİ DÖNEM ARA TATİLİ NİSAN’DA

Okullarda ikinci dönem ara tatili ise Nisan ayında uygulanacak. Onun öncesinde öğrenciler 15 tatile çıkacak. Okullarda 15 tatil bu yıl, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayacak ve 2 Şubat 2024 Cuma günü tamamlanacak. 2. dönem ara tatili ise 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında uygulanacak.